Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad är ett populärt fyrstjärnigt spa-hotell i Ystad. Hotellet har vunnit många priser och under sommarhalvåret är det nästan alltid fullbokat på hotellet så var ute i god tid om du önskar ett rum.

Hotellet är beläget precis intill havet och du har Ystads fantastiska sandstrand precis utanför hotellet. Hotellet har även en fantastisk utomhuspool med barnavdelning. Från Ystad Saltsjöbad har du ungefär 5 minuters bilfärd in till centrum eller en promenad på 15 minuter.

Ystad Saltsjöbad är det perfekta hotellet för dig som vill koppla av, njuta av massage och andra spa-kurer. På hotellet finns möjligheten till aktiviteter som bastu, spa-behandlingar, solarium, bubbelbad, hamambad, inomhuspool och ett fitnesscenter. Dessutom finns det tennisbana, biljard, dart, cykeluthyrning och mycket mer.

De flesta av hotellrummen på Ystad Saltsjöbad är dubbelrum och finns i tre olika standarder. Det finns möjlighet att få frukost serverat på rummet och rumsservice finns givetvis även det att få. Hotellrummen är bestyckade med en minibar och ett eget badrum utrustat med hårtork. Det finns givetvis även TV med kabelkanaler, telefon och tillgång till gratis trådlöst Internet.

Hotellet har både bar och restaurang som du kan använda dig av och varje morgon serveras en kostnadsfri frukost för hotellets gäster.

Ystad Saltsjöbad är helt rökfritt och det finns allergivänliga rum tillgängliga för de som önskar. Husdjur kan accepteras vid förfrågan och eventuella avgifter kan tillkomma.

från 2207 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Ystad