Om Sidan

HotellYstad.net är långt ifrån en färdig webbplats och har som avsikt att med tiden bli en portal för dig som önskar resa till Ystad och övernatta där. Den främsta uppgiften kommer givetvis vara hjälpa dig som besökare att hitta ett hotell som passar dig riktigt bra, men även informera om Ystad och vad där finns att se och göra i dess omnejd.

Vi har nästan alla olika krav på boendet när vi reser någon stans. Vissa vill bo så billigt som möjligt medan någon annan vill bo bekvämt och ha tillgång till både massage, restaurang och pool på hotellet. Oavsett vad ditt syfte är att besöka Ystad så är vårt mål att hjälpa dig att hitta rätt och genom att låta dig specificera vad du vill ha så kan vi sedan förmedla vilka hotell vi tror passar dig bäst.

Ystad som stad är väldigt mysig och har en händelserik historia även om den bara sträcker sig tillbaka till 1100-talet. Det är helt klart värt att besöka Ystad och med den fina naturen och turistattraktioner i sin omgivning blir det förmodligen en minnesvärd vistelse.